2013. szeptember 30., hétfő

Tragedia

Nehez idöket elünk. Jelentösen megcsappant, amugy sem jelentös palinkakeszletünk. A ket literes szallitmanybol talan, ha egy liter maradt. Ehhez a veszteseghez csupan ket nap elegendö volt. A helyzetet sulyosbitja, hogy ebböl 1 liter amugy is ertektelen körte es barack palinka. Engem csak a dio fogyasa aggaszt, de nagyon.
Szük körben nekiültünk iddogalni a kivalo diobol, de erkeztek hivatlan plusz fök is. Szabi egy patikus pontossagaval merte ki az adagokat, epp csak megizlelhettük kivalosagat, es maris a fel üveg oda van. Ketsegbeejtö!
Ekkor beallit az egyik maghivott kesve, es vele erkezett egy hivatlan is (szloven lany). A szlovenek komolyan veszelyeztetik a magyarok palinkajat.
Szoval az elöbbi maghivott nem tudta a szokast, elborzadva figyeltem, ahogy majdnem csordultig tölt 3 poharat.
Az üveg mar ürülöfelben. Csak tetezi a bajt, hogy mindenki a diot reszesiti elönyben. A hagyomanyos palinkat nem isszak ilyen hevvel.
Mi lesz velünk 6 honapon keresztül? Talan lesz megoldas. Ayhan a mentorunk vevö ra, hogy hazilag helyben elöallitsuk a finom nedüt. Mar sürgönyöztünk is Magyarorszagra a titkos receptert. Remeljük a legjobbakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése